Friday, 12 September 2014

The Versatile Blogger Award

Assalamualaikum semua... Ternampak dah award ni masa blogwalking siang tadi. Tapi ni baru ada sahabat yang tag saya untuk join skali. Why not kan? Hehehe....


http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html
The Versatile Blogger Award

Jom kita berkenalan dengan sahabat saya yang senang sangat nak ingat nama dia.

FUZA MUSA

Rules:
1. Thanks the person who nominated you
2. Provide a link to the person's blog
3. Write 7 facts about yourself

7 Fakta tentang saya:

1. Seorang penggemar KUCING
2. Seorang yang suka DIAM bila tengah marah
3. Seorang yang kaku di depan kamera
4. Peminat anime dan manga JEPUN
5. Suka makan char kuey teow
6. Peminat tegar Aidijuma ★
7. Sangat suka makan rojak BUAH

Sahabat Blogger yang saya TAG:






6. Kak Nazliana - http://adna2029.blogspot.com/






12. Arz Moha - http://www.arzmoha.com/




Jadinya, selamat bersegmen dengan jayanya! ^_^

11 comments:

  1. peminat kucing rupanya. mesti banyak kucing di rumah.

    salam. terima kasih tag saya dalam 15 bloggwer tersebut. Insyaallah nak buat jugak entry ini

    ReplyDelete
  2. lama dah tak tengok award2 camni..ade lg rupenye ekk..heheh

    ReplyDelete
  3. akak dh buat ya tq tag akak
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award-dilakazuha.html

    ReplyDelete
  4. adijuma nohh boleh la kirim tudung nnt hahhaaa

    ReplyDelete
  5. arz moha..kat rumah mak saya dlu banyak la. skang da byk yang mati sebab sakit. Rumah duduk skang ni pun apartment tak boleh nak bela. Huhuhu...

    ReplyDelete
  6. Lovelywa..first time pun saya join ni.. Hehehe... kak nazliana, boleh aje kalo nak kirim. Memang selalu juga ke cs lagi2 kalau saya balik Ipoh. Tak pun saya kirim jer kt orang lain.. hehe

    ReplyDelete
  7. Hihi..ana pun suka char kuey teow kak. :D kat sini, pacik sorang tu je masak sedap. Org lain masak ana tak berape suka.

    ReplyDelete
  8. Ana..char kuey teow nih kena orang yg pandai memang sedap kan??

    welcome Mummy~ ^_^

    ReplyDelete
  9. Saya dah jawab.
    Baca disini ya
    http://www.arzmoha.com/2014/09/versatile-blogger-award.html
    terima kasih sudi tag saya

    ReplyDelete
  10. Thanks tag :D Harap bersabarlah ye :3 Tag akan lambat dijawab =+="

    ReplyDelete

Silalah tinggalkan jejak anda di sini (^_~)

Arigatou gozaimas, minna-san ^_^