Monday, 27 October 2014

Segmen Bloglist November by Dilakazuha

Assalamualaikum semua... ini adalah antara kedua yang ditaip. Sebab yang pertama tu da terdelete dan tak boleh nak undo. Sedihhh... klo guna pc bole la nak tekan ctrl+z. Huhuhu... Tak apelah... rajin sikit la gamaknya nak buat segmen bloglist yang pertama kali. Hehe... Jom join beramai-ramai! Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi bagi tunjuk ajar dalam entri sebelum ni. Heee....


Syarat-syaratnya mudah:

1. Follow blog saya dulu... (ofkos la kannn)
2. Like page FB saya, Mamamiashoppe
3. Buat satu entri mengenai segmen ini, copy gambar di atas dan backlink pada entri ni
4. Tag atau ajak rakan-rakan anda untuk turut serta! ^^

Tarikh tutup: 7 November 2014

Blog-blog yang bertuah akan disenaraikan di dalam bloglist bulan November saya ^_^

P/s: Jangan lupa tinggalkan komen serta link entri anda di bawah. Jom kita berkenalan lebih ramai lagi..



8 comments:

  1. sy suda join :D
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-november-by-dilakazuha.html

    ReplyDelete
  2. Bagusnya... Nk join juge la... Hehe

    ReplyDelete
  3. as salam...
    sy join ya...http://asyaatienlovekdrama.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-november-by-dilakazuha.html

    ReplyDelete
  4. Join!~ ^_^

    http://dianeeya.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-november-by-dilakazuha.html

    ReplyDelete
  5. saya join
    http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-november-by-dilakazuha.html

    ReplyDelete
  6. Saya join jugak.
    http://atrix96.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglist-by-dilakazuha.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih semua yg sudi join.. akan saya update bloglist sy yer~!!

    ^^

    ReplyDelete
  8. I've always believed that a lot of the trouble in the world would disappear if we were talking to each other instead of about each other.####
    - Logon to Citicards.com

    ReplyDelete

Silalah tinggalkan jejak anda di sini (^_~)

Arigatou gozaimas, minna-san ^_^