Wednesday, 14 January 2015

Menang Segmen Kembali ke Sekolah

Assalamualaikum semua... Malam tadi agak keletihan. Stress dengan perangai orang yang macam budak-budak. Sabar aje la.. Balik rumah memang pengsan. Faizal la yang kena melayan budak kecik tu. Hehehe... tidur lewat dia malam tadi tapi bangun awal plak. Nasib baik hari ni kami cuti. Hoho... 

Hari tu sempat blogwalking sekejap. Senarai pemenang segmen zaman persekolahan anjuran cik balqis dah ada. Korang boleh cek kat link ni yer --> sini. Mana tahu korang pun menang jugak sebab hampir semua peserta dapat hadiah. Kalau yang sponsor hadiah join sekali pun dapat hadiah jugak. 


Saya menang fridge magnet dari kak shikin. Alhamdulillah. Saya memang pengumpul fridge magnet pun. Cuma saya jer yang kurang berjalan sana sini. Kalau Faizal outstation tu dia la yang belikan. Even bos saya balik India aritu pun saya pesan kat dia belikan fridge magnet. Memandangkan rakan sekerja pun dah semakin bertambah dari India mari tu boleh la mintak kat dorang nanti. Hehehe... 

Saya dah pm kak shikin kat facebook tapi biasalah doktor kan, mesti sibuk juga.. hehehe.. first time menang segmen nih tu yang excited semacam jer. Ngeeee~~~

4 comments:

  1. Tahniah..nanti hadiah dah sampai ,nak tengok ye..:P

    ReplyDelete
  2. terima kasih semua ^^

    haa dah dapat nanti mesti upkan satu entri nanti..

    ReplyDelete

Silalah tinggalkan jejak anda di sini (^_~)

Arigatou gozaimas, minna-san ^_^