Tuesday, 11 November 2014

Pening Nak Tukar Layout Responsive

Assalamualaikum semua... Okeh ni aduan saje yer... Geram pun ade!! Dari malam tadi berusaha nak tukar layout jadi kepada yang responsive.. tapi tak jadi-jadi jugak!!! STRESS mak nok.. Huhuhu... *lari menangis kat bucu bilik*

Sedddiihhhhhhh

Saya tak reti...and tak faham kenapa layout saya jadi macam ni. Kenapa dekat sidebar boleh muncul header and blog post saya??? Macam mane nak buang tu?? Orang lain yang lebih bijak pandai dari saya harap boleh tolong... Sobsobsob T_________________________T


6 comments:

  1. hahaha..dila nk mcm sy ke? sy guna simple template jer.
    tp skrg sy bz nk tlg ajar. ape kata minta tolong kt aina akmal.
    ckp kt aina, "akak balqis rekomenkan"..hehe
    dia bole tlg dila buatkan semuanya. :D

    http://nurainahanis.blogspot.com/

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  2. ohh haah lah, hihi kite nak komen bahagian sidebar ni.. moge2 cpt jumpe jln penyelesaian yee :)

    ReplyDelete
  3. huaaaa nur as...jangan la begitu...

    hopefully malam ni ada yang sudi beri tunjuk ajar,, T______T

    ReplyDelete
  4. OOoo..dia jadi macam tu ye?cuba pergi kat kelab blogger di facebook dan tanya pendapat ahli group.mesti ada yang akan tolong.tau kan kelab blogger ben kat fb tu??

    ReplyDelete
  5. yeayyyy...

    dah okay dah.. template baru!! :D

    ReplyDelete

Silalah tinggalkan jejak anda di sini (^_~)

Arigatou gozaimas, minna-san ^_^