Thursday, 15 January 2015

Segmen Bloglist Sakura Qaseh Ku


Assalamualaikum semua. Jom kita join support segmen bloglist kawan kita nih~ 
Terhad hanya untuk 100 blog terawal saje taw~ 

Nak join klik saja gambar di atas ye ^_^

15 comments:

  1. wahh org pertama join.. tengkiu kak dila.. :) senarai nanti akan di update kemudian :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa orang pertama ke? Hehe same2 dik..seronok juga join segmen bloglist ni ^^

      Delete
  2. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    selamat bersegmen semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  3. salam..Singgah sini..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  5. saya dari segmen yang sama. saya singgah & follow yer. :)
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  6. Fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama dan follow sini (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  8. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen

    Singgah sini

    https://www.blogahbar.tk/2015/02/belajar-seo.html

    https://www.bajusweetmuslimah.tk/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ... 

    ReplyDelete
  11. Hai, blogwalking dari segmen yang sama..Jemput singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete

Silalah tinggalkan jejak anda di sini (^_~)

Arigatou gozaimas, minna-san ^_^