Sunday, 1 June 2014

#MAYproject: Specially For Women of Your Love

SPECIAL #MAYproject from Mama Mia Shoppe!!! 

Dedicated to all mothers and wives..HAPPY MOTHER'S DAY~!!

(ini adalah pinned post..latest post di bawah yer~)
Specially dedicated to all mothers and wives~!!! 
Setiap barangan akan dibungkus seperti hamper (macam dalam gambar di atas) dan akan disertakan mini handmade kad untuk tulis ucapan sayang anda. Dan bagi menghargai pengorbanan dan cinta mereka pada anda, hadiahkan mereka sesuatu yang baik untuk kesihatan mereka.

NANTI DULU!! 100 pelanggan pertama akan mendapat FREE POSTAGE @ FREE DELIVERY bagi kawasan Bangi, Bandar Baru Bangi, Kajang, Nilai dan Putrajaya. ESKTRA lagi FREE wrapping service. Hanya untuk 100 pelanggan PERTAMA sahaja!!! First come first serve. Jika anda terlepas peluang ini, kos wrapping dan postage akan dikenakan caj yang berpatutan. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!!!

Antara set yang dicadangkan adalah:
1. Set "Kau Ratu Hatiku" - Vivix, Collagen Powder dan Vitamin C Sustained Release (flawless beauty)
2. Set "Dikau Permaisuriku" - ESP, alfalfa dan Vitamin C Sustained Release
3. Set "Ibu Permata Jiwaku" - Ostematrix, Omega Guard dan Advanced Joint Health Tablet

Ini hanyalah set cadangan sahaja. Anda boleh pilih mengikut BAJET anda. Kebanyakan suami inginkan isteri mereka kurus, berikanlah set kurus. Isteri anda sedang hamil berikan set hamil, yg menyusukan anak tu boleh la cuba set menyusu. Mana yang nak isteri mereka cantik, pejal, rapat dan sebagainya, Shaklee mempunyai rangkaian produk yang luas. Berikan penghargaan pada mereka atas pengorbanan mereka. Semuanya bisa diatur mengikut bajet anda. ^_^
Para suami, cik abang dan seangkatan dengannya silalah berikan hadiah yang terbaik untuk permaisuri anda. Bukan harga yang perlu dibimbangkan, yang penting KEIKHLASAN. Yang mana ade extra request akan dipertimbangkan dan certain charges may be applied. Promo ini hanya berlangsung sepanjang bulan Mei sahaja. Tempahan dibuka mulai sekarang.


Anda ingin dapatkan lebih banyak penjimatan?
Segera hubungi saya seperti di bawah untuk mendapatkan info lanjut dan khidmat konsultasi percuma:

Tel/SMS/Whatsapp/Wechat: 0175598332 / 0178780310
E-mail: dilakazuha@gmail.com


"SHARING THE GOODNESS"0 comments:

Post a Comment

Silalah tinggalkan jejak anda di sini (^_~)

Arigatou gozaimas, minna-san ^_^